TALENT 1 l - strupovitost, padlí a moniliový úžeh

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 
Fungicid Talent do sadů proti strupovitosti jádrovin, moniliovému úžehu peckovin, proti padlí na jádrovinách, peckovinách a vinohradech.
Dostupnost Momentálně nedostupné
Běžná cena 3 024 Kč
Ušetříte 726 Kč (–24 %)
Cena 1 899 Kč bez DPH
2 298 Kč
Kód produktu DO 01 TA
Značka Dow AgroSciences
Kategorie Fungicidy proti CHOROBÁM
Záruka 24
Položka byla vyprodána...
 

Fungicid Talent je fungicid proti strupovitosti na jádrovinách, padlí na jabloních, révě a jahodníku, skvrnitosti listů třešně a višně, moniliové spále višně, rzi a červené skvrnitosti na slivoních a padlím, rzím a listovým skvrnitostem na okrasných rostlinách.

Podle novely zákona SRS 199/2012 sb. je přípravek určen pouze pro profesionální uživatele, k nákupu budeme vyžadovat číslo Osvědčení o odborné způsobilosti !!! - bez osvědčení nelze tento produkt koupit !!!!!!

Lokálně systémový fungicid proti strupovitosti na jádrovinách, padlí na jabloních, révě a jahodníku, skvrnitosti listů třešně a višně, moniliové spále višně, rzi a červené skvrnitosti na slivoních a padlím, rzem a listovým skvrnitostem na okrasných rostlinách. Obsah: Myclobutanil 200 g/l Registrované použití: Jabloň: padlí: 0,45 l/ha, max. 3× Jádroviny: strupovitost: 0,45 l/ha, max. 3× Jahodník: padlí: 0,5 l/ha, max. 3× Okrasné rostliny: padlí, rzi, skvrnitosti listů: 0,4–0,6 l/ha, v polních podmínkách, max. 3× Slivoň: červená skvrnitost, rez: 0,7 l/ha, max. 3× Třešeň, višeň: skvrnitost listů: 0,6 l/ha, max. 3× Višeň: moniliová spála: 0,7 l/ha, max. 3× Réva: padlí: 0,12–0,18 l/ha, max. 3×
Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: