Silniční bariéra - 2 m

Neohodnoceno
 
 
Silniční bariéra dva metry
Dostupnost Na dotaz
Cena 2 911 Kč bez DPH
3 522 Kč
Kód produktu TRB002000- SW/RE
Značka Kingspan Environmental
Kategorie Mobilní plastové vodící stěny
Záruka 24
Položka byla vyprodána...
 

Dočasné oddělení jízdních pruhů, označení míst, kde probíhají práce na silnici, uzavřených nebo kordonem ohraničených oblastí.

Bezpečnost – jasné barvy – bílá a červená – zajišťují optimální viditelnost pro motoristy a další účastníky silničního provozu, čímž snižují riziko kolizí a jiných dopravních nehod. Bariéry mohou být pro zvýšení stability naplněny vodou nebo pískem.

Komfort – přeprava a skladování momentálně nepoužívaných bariér není díky jejich nízké hmotnosti problematická. Speciálně konstruované spojovací prvky umožňují snadné sestavení dlouhých bariérových řad.  Inteligentní design umožňuje dlouhodobé používání bariér s minimální údržbou.

Odolnost – silná a pevná konstrukce, vysoce kvalitní polyetylén a moderní technologie stojí za mimořádnou odolností těchto bezpečnostních silničních bariér proti mechanickému poškození a proměnlivým povětrnostním podmínkám. Díky UV-stabilizaci neblednou na slunci. Neobsahují žádné kovové součásti, takže jsou lehké, nicméně odolné. Jednotlivé bariéry mohou být spojeny do řad o jakékoli délce díky integrovaným spojovacím prvkům.

Dostupné kapacity:
K dostání jsou dvě velikosti:
- metrová silniční bariéra
- dvoumetrová silniční bariéra

Bariéry byly vyvinuty se záměrem nabídnout naprostou flexibilitu a mohou být propojovány do řady o prakticky libovolné délce. Pro zvýšení stability zábran je možné je naplnit pískem nebo vodou. Typizované barvy - bílá a červená - zaručují jejich optimální viditelnost jak pro řidiče, tak i pro ostatní účastníky silničního provozu. Zábrany vyrobené z polyethylenu jsou barevně stabilní. Jsou plně odolné proti studenému i horkému počasí a díky jejich lehké konstrukci se snadno přepravují a instalují. Společnost Titan provádí své činnosti v souladu s normou ISO 9001:2000 FM č. 57348. Silniční zábrany Titan jsou kryté pětiletou zárukou Délka 2,2 m Šířka 0.50 m Výška 0.85 m hmotnost 22 kg

Hmotnost 16 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: