Lignofix E-Profi 10 kg - bezbarvý

Neohodnoceno
 
 
Přípravek určený k preventivní povrchové ochraně dřeva v interiérech a exteriérech proti dřevokazným houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu a k preventivní povrchové ochraně zdiva a omítek proti jejich prorůstání dřevokaznými houbami (např.dřevomorkou)
Dostupnost Objednáno
Cena 1 630 Kč bez DPH
1 972 Kč
Kód produktu L 010
Značka STACHEMA KOLÍN, spol s.r.o.
Kategorie Ochrana dřeva
Záruka 24
Položka byla vyprodána...
 
Použití: Lignofix E-Profi je ideální pro novostavby, půdní vestavby a je velmi vhodný k aplikaci máčením v máčecích vanách výrobců střešních konstrukcí.
Návod k použití: Lignofix E-Profi se používá naředěný 1:9 vodou. Aplikuje se na očištěné zbytků kůry zbavené dřevo a to nátěrem, máčením nebo stříkáním. Velmi vhodný je v barevné modifikaci color pro máčecí vany výrobců střešních konstrukcí - příjem požadovaných 20 g/m2 za 30-60 minut (dle vlhkosti dřeva).
Pozor! V případě použití bezbarvé modifikace přípravku na pohledové dřevo v interiéru (palubky, obložení, podlahy, přiznané trámy apod.) může dojít k zažloutnutí dřeva, nutno vyzkoušet na skrytém místě a dodržet ředění 1:9.
Koncentrace aplikačních roztoků (ředění vodou): * ochrana dřeva * interiér (1:9) - nátěr, postřik - doporučený počet ošetření 1-2x dle povchu dřeva (hrubě opracované 1x, hladce 2x) * exteriér (1:9) - nátěr, postřik - doporučený počet ošetření 2-4x * ochrana zdiva a omítek (1:4) - nátěr a postřik 1x. Ochrana dřeva v exteriéru musí být překryta vhodným nátěrem zabraňujícím tvorbě trhlin.
Vydatnost: 1 kg koncentrátu přípravku (ředěného 1 : 9 vodou) na 30 - 50 m2 plochy dřeva.
Složení: obsahuje kvarterní amoniovou sůl, kyselinu boritou a regulátor růstu hmyzu, dále pak látky pomocné, umožňující pronikání účinných látek do hloubky dřeva.
Záruční lhůta: 3 roky od data výroby.
Životnost ochrany: v interiéru až po dobu životnosti stavby, v exteriéru kontrola po 10 letech.
Doporučení: pro zachování dlouhodobé ochrany doporučujeme zakrýt ošetřený krov (fólií, krytinou) co nejdříve po aplikaci přípravku.
Hmotnost 10 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: