Laguna flokul ultra 1 l - vločkování

Neohodnoceno
 
 
Přípravek zajišťuje průzračně čistou vodu.
Dostupnost Na dotaz
Běžná cena 229 Kč
Ušetříte 81 Kč (–35 %)
Cena 122 Kč bez DPH
148 Kč
Kód produktu AL 23
Značka STACHEMA KOLÍN, spol s.r.o.
Kategorie Bazénová chemie
Záruka 24
Položka byla vyprodána...
 

Přípravek zajišťuje průzračně čistou vodu. Do vody jsou zanášeny nebo jsou přítomny mikroskopické (koloidní) nečistoty, které zhoršují hygienickou kvalitu vody a její průzračný vzhled. Částice obalují bakterie a viry a ty lépe vzdorují dezinfekci. Flokulací (převedením nečistot do vysrážené a tudíž separovatelné podoby) se z vody za pomoci sedimentace a filtrace odstraňují uvedené koloidní částice a tím dochází k vyčeření bazénové vody. Návod k použití: Přípravek se používá preventivně, aby nedošlo k zakalení vody nebo k odstranění již vzniklých nečistot. Po vytvoření větších shluků lze je odfiltrovat nebo odsát ode dna bazénu.

 

Použití: Do vody jsou zanášeny nebo jsou přítomny mikroskopické (koloidní) nečistoty, které zhoršují hygienickou kvalitu vody a její průzračný vzhled. Částice obalují bakterie a viry a ty lépe vzdorují dezinfekci. Flokulací (převedením nečistot do separovatelné podoby) se z vody za pomoci sedimentace a filtrace odstraňují uvedené koloidní částice a tím dochází k vyčeření bazénové vody.

Návod k použití: Přípravek se používá preventivně, aby nedošlo k zakalení vody nebo k odstranění již vzniklých nečistot. Po vytvoření větších shluků lze je odfiltrovat nebo odsát ode dna bazénu.

Vydatnost: Při zakalení vody: 3 - 6 ml/m3 vody.

Složení: Obsahuje předpolymerovaný chlorid hlinitý, který zaručuje rychlý účinek.

Expirační doba: 24 měsíců

Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: