Laguna Ca 1 l

Neohodnoceno
 
 
Přípravek je určen pro stabilizaci tvrdosti vody
Dostupnost Na dotaz
Běžná cena 362 Kč
Ušetříte 114 Kč (–31 %)
Cena 205 Kč bez DPH
248 Kč
Kód produktu AL 21
Značka STACHEMA KOLÍN, spol s.r.o.
Kategorie Bazénová chemie
Záruka 24
Položka byla vyprodána...
 

Přípravek slouží ke snížení tvrdosti vody, kterou obecně způsobují převážně vápenaté a hořečnaté soli. Zabraňuje vzniku usazenin na stěnách a dně bazénu a zároveň na sebe váže ionty železa a manganu, které způsobují nežádoucí zbarvení vody. Vyjadřuje se obvykle v tzv. německých stupních tvrdosti, 1 °N = 10 mg oxidu vápenatého (CaO) v litru. Podle těchto stupňů se obvykle rozlišuje voda velmi měkká do 4 °N, měkká 4 - 7 °N, středně tvrdá 7 - 14 °N, tvrdá 14 - 21 °N a velmi tvrdá nad 21 °N. Pokud je bazén napuštěný tvrdou vodou, dochází k vylučování vápenatých a hořečnatých solí z vody. Na tyto usazeniny se nabalují další nečistoty a tím se vytváří vhodné prostředí pro tvorbu řas, bakterií a virů.

 

obsahu těžkých kovů ve vodě (místní zdroj-studna) dochází k vylučování rozpuštěných vápenatých, hořečnatých a dalších solí z vody, na které se nabalují nečistoty a vytváří se vhodná půda pro růst bakterií, řas a virů. Přípravek Laguna Ca působí jako inhibitor tvrdosti vody, zabraňuje vzniku usazenin na stěnách a dně bazénu a zároveň na sebe váže ionty vápníku, hořčíku, železa a manganu.

Návod k použití: Přípravek se dávkuje při napuštění bazénu a dále vždy při každém dopouštění.

Vydatnost: Při napuštění bazénu: 25 - 50 ml/m3 vody dle tvrdosti. Při pravidelném provozu (při dopouštění vody): 25 - 50 ml/m3 čerstvé vody.

Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: