DOMARK 10 EC 1 l

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 
Systémový fungicid k ochraně jabloní proti strupovitosti a padlí a révy vinné proti padlí révovému.
Dostupnost Objednáno (1 ks)
Běžná cena 2 045 Kč
Ušetříte 73 Kč (–3 %)
Cena 1 630 Kč bez DPH
1 972 Kč    
Kód produktu AG 01 DO
Značka Agro Aliance, s.r.o.
Kategorie Fungicidy proti CHOROBÁM
Záruka 24
 

Podle novely zákona SRS 199/2012 sb. je přípravek určen pouze pro profesionální uživatele, k nákupu budeme vyžadovat číslo Osvědčení o odborné způsobilosti !!! - bez osvědčení nelze tento produkt koupit !!!!!!

 

Systémový fungicid k ochraně jabloní proti strupovitosti a padlí a révy vinné proti padlí révovému.
Obsah: Tetraconazole 100 g/l
Registrované použití:
Jabloň: padlí jabloňové: 0,25 l/ha, OL 14
Jabloň: strupovitost jabloně: 0,40 l/ha, OL 14
Réva vinná: padlí révové: 0,25 l/ha, OL 30

Postřikový systémový fungicidní přípravek ve formě emulgovatelného koncentrátu k ochraně jabloní proti strupovitosti jabloně a padlí jabloňovému, révy vinné proti padlí révovému, ovocných a okrasných školek proti padlí.

Přípravek na ochranu rostlin®DOMARK 10 ECÚčinná látka a její obsah v přípravku: 100 g/l (10 % hmot.) tetrakonazolZdraví škodlivýNebezpečný pro životní prostředíZdraví škodlivý při požitíDráždí oči a kůžiToxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí.Zdraví škodlivý: při požití může vyvolat poškození plicVdechování par může způsobit ospalost a závratěNevdechujte aerosoly.Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc.Při styku s kůží okamžitě omyjte velkým množstvím vodyTento materiál a jeho obal musí být zneškodněny bezpečným způsobem.Používejte vhodný ochranný oděv, ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obličejový štít.Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označeníZabraňte uvolnění do životního prostředí. Viz speciální pokyny nebo bezpečnostní listy

Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: