ACROBAT MZ WG 5x50 g - plísně na bramborech, okurkách

Neohodnoceno
 
Akce Tip Efekt lupa
 
Kombinovaný fungicid se systémovým a kontaktním účinkem k ochraně brambor, rajčat, cibule, okurek a révy vinné proti plísním.
Dostupnost Vyprodáno
Cena 279 Kč bez DPH
338 Kč
Kód produktu F 95
Značka LOVELA Terezín s.r.o.
Kategorie Fungicidy proti CHOROBÁM
Záruka 24
Položka byla vyprodána...
 
Kombinovaný fungicid Acrobat se systémovým a kontaktním účinkem k ochraně brambor, rajčat, cibule, okurek a révy vinné proti plísním. Mancozeb je fungicidní účinná látka s kontaktním účinkem ze skupiny ethylen-bisdithiokarbamidanů. Dimethomorph je systémová účinná látka ze skupiny morfolinů s účinkem na široké spektrum hub třídy Oomycetes. Ovlivňuje biochemické procesy vytváření či regulace tvorby buněčné stěny hub, mající za následek přerušení vývoje houby. U dimethomorphu nevzniká cross-rezistence s fenylamidy, rezistentní kmeny nebyly zjištěny a ani se nepředpokládají. Je proto cennou látkou v systému ošetřování proti plísni bramborové na bramborách, zejména tam, kde hrozí vznik rezistence k doposud běžně používaným systémovým fungicidům. Obsah: 90 g dimethomorph, 600 g mancozeb Registrované použití: Brambor: OL 14, podle signalizace první ošetření, při ohrožení porostů v době zapojení, opakovat podle potřeby, v intervalu 7–14 dnů Réva vinná: Pokud snižujeme při rosení dávku postřikové kapaliny v rámci doporučeného rozmezí (3–10 l/100m2), zvyšujeme úměrně koncentraci tak, aby byla zachována dávka přípravku na jednotku plochy. OL 35 Okurka: OL 7 Rajče: OL 21, do 50 cm výšky porostu Rajče: OL 21, nad 50 cm výšky porostu Cibule: OL 14

H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. H361d Podezření na poškození plodu v těle matky. H410 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. EUH401 Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro lidské zdraví a životní prostředí.
Používejte přípravky na ochranu rostlin bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.
Hmotnost 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: